Нагадаємо нашим читачам, що російський олігарх Євген Пригожин, якого називають кухарем президента Росії Володимира Путіна, не розбився в результаті авіакатастрофи в Конго, як повідомлялося раніше.

За інформацією російських ЗМІ, він був здивований, дізнавшись про власну "загибель".

Євген Пригожин і Володимир Путін

Нещодавно з'явилася інформація, що російські журналісти змогли дізнатися через знайомих петербурзького підприємця, що і як сталося насправді. Відзначимо, що останні три дні в ЗМІ і соцмережах поширюється інформація про те, петербурзький бізнесмен Євген Пригожин, міг перебувати в розбився в п'ятницю в Демократичній Республіці Конго військово-транспортному літаку Ан-72.

Так, представникам ЗМІ вдалося зв'язатися з одним із знайомих Пригожина, який повідомив, що бізнесмен, дізнавшись про свою "загибелі в авіакатастрофі в Конго був здивований, але на питання: "Де ж ти був два дні?", відреагував на це з посмішкою: "Парився з тьолками в лазні. А де ви мене шукали?".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, "Смерть" кухаря Путіна: у Росії зробили офіційну заяву про авіакатастрофу.

Як повідомляв Знай.uа головний соратник Путіна розбився в авіакатастрофі, - ЗМІ.

Знай.uа писав, Собчак показала гігантський гардероб Кіркорова: як китайський магазин, це діагноз.