Президент США Дональд Трамп підколов екс-очільника країни Барака Обаму через розміри допомоги Україні. Трамп показав, як багато він зробив для України, у порівнянні з попереднім лідером країни Бараком Обамою.

Порівняння з’явилося на офіційній сторінці Білого дому в Instagram.

Скріншот, фото з офіційної сторінки Білого дому в Instagram

Згідно з інфографікою, Обама надав Україні лише подушки і ковдри, а Трамп – $400 млн на військову допомогу.

Варто додати, що у США триває активна передвиборча боротьба між республіканцями і демократами. Трамп – республіканець, а Обама – демократ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще під час зустрічі президента США із українеським лідером Зеленським обговорили американську допомогу Україні, а також прокоментували журналістам розслідування щодо сина можливого конкурента Трампа на виборах Джо Байдена.

Саме через начебто вимогу Трампа до президента України допомогти з цим розслідуванням, демократи у США розпочали процедуру імпічменту щодо Трампа.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, РБК
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, РБК

"Тільки разом з США та ЄС ми разом можемо зупинити війну", - зазначив Володимир Зеленський під час зустрічі.

"Ми маємо дві війни в Україні - перша з корупцією, ми її подолаємо, але моє першочергове завдання повернути території - Крим, Донбас, Луганськ. Дякую вам за підтримку у цій справі", - звернувся президент України до Трампа.

"Обама надіслав ковдри та подушки, а я протитанкові засоби", - зазначив у відповідь Дональд Трамп.

Нагадаємо, раніше у мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші..."

Як повідомляв Знай.uа Україні повернуть захоплені військами Путіна кораблі: названо терміни.

Знай.uа писав, Трамп виявився любителем українських дівчат, спливли делікатні деталі: "Коли я був власником "Міс Всесвіт".