Як відомо, о пів на дев'яту вечора у Єлисейському палаці, що в Парижі, завершилися переговори "нормандської четвірки" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Відтак, після цього розпочалася двостороння зустріч Зеленського та Путіна. Наразі ж стало відомо, що вона завершилася. І слід зауважити, що глава РФ залишився задоволеним.

Зауважимо, що у понеділок, 9 грудня, у Парижі офіційно розпочалася зустріч у "Нормандському форматі" за участю глав чотирьох держав: України, Росії, Франції Німеччини. Відтак, у Єлисейському палаці Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Ангела Меркель і Володимир Путін сіли за стіл переговорів, аби вирішити питання збройного конфлікту на території Донбас.

"Нормандська зустріч" в Парижі
"Нормандська зустріч" в Парижі

Нині ж як і самий саміт, так і переговори Зеленського та Путіна завершилися. Відзначається, що вони мали тривати всього 45 хвилин, але тривали значно довше та закінчилися майже через півтори години. І слід зауважити, він залишився задоволений.

Так, на запитання журналістки стосовно того, як відбулася зустріч, він, посміхаючись, відповів "Добре! По-діловому".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що Путін під час "нормандської зустрічі" зробив дивний жест у бік Зеленського, щоб той не затуляв собою камери фотографів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."