У вівторок, 10 грудня, парламент Фінляндії обрав 34-річну Санну Марін від Соціал-демократичної партії новим прем'єр-міністром країни. Відзначається, що вона є наймолодшим прем'єр-міністром в усьому світі. Про це повідомляє Telegram-канал Super.ru.

Санна Марін

Так, за Санну проголосували 99 депутатів, а проти було всього 70.

Президент Фінляндії Саулі Ніінистьо прийняв відставку старого уряду Антті Рінне і затвердив нове під керівництвом Марін.

Вона очолила 76 уряд в історії Фінляндії, ставши наймолодшим прем'єр-міністром в світі. Другим же виступає 35-річний прем'єр України Олексій Гончарук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Марін належить очолити фінський парламент, де главами 5 найбільших партій також є жінки, чотири з яких молодше 34 років.

Санна Марін

Також слід підкреслити, що Санна була вихована в ЛГБТ-парі.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФЛПами.

Як повідомляв портал Знай.ua, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук сьогодні прибув з робочим візитом до Одеси.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук запевнив, що співпраця з МВФ приносить користь Україні.