На президента України Володимира Зеленського сьогодні має найбільший вплив лише одна людина. І це жінка.

Таку думку висловив український телеведучий, бізнесмен і блогер Андрій Пальчевський в Youtube-влозі ″Vласть vs Vлащенко″.

Ведуча Наталія Влащенко запитала Пальчевського, хто на його погляд сьогодні найбільше впливає на Володимира Зеленського.

″Мені здається — дружина. І це гарний вплив. І це нормально″, - відповів Пальчевський.

Андрій Пальчевський пояснив також, чим йому подобається перша леді.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

″Мені подобається Олена тим, що вона їздить на роботу і робить те, що повинна робити перша леді. Вона займається дітьми, хворими і чоловіком. Вони красуються там десь (йдеться про спільні візити президента і першої леді — ред.) Так, мені подобається перша леді″, - підкреслив Пальчевський.

Слід зауважити, що Андрій Пальчевський ще не так давно гаряче підтримував Володимира Зеленського, однак сьогодні все частіше критикує президента. У той же час журналіст ні разу не виступав з критикою першої леді Олени Зеленської.

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський підвів підсумки зустрічі Зеленського з Путіним

Також Знай.ua писав, Пальчевський пригадав "грішок" Леоніда Кравчука 30-річної давності