Народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерус оприлюднив у мережі ряд відеороликів, на який нібито брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис "продає" різні еліті посади в Україні.

Відповідні відеоролики з доказами він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Відео докази як Єрмак через свого брата барижіть державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку, ну і звичайно заробіток на державі… Зараз країна з жахом дивиться, як дерибанять Україну, а що залишиться, віддадуть. Це все ланки одного ланцюга, одне барижне ДНК, яке знищує все живе, залишаючи виїжджені землі", - написав він.

Водночас нардеп звернувся і до самого Єрмака, та заявив, що нехай краще він самостійно покидає своє крісло, бо це лише початок.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Андрій Борисович, ти ворог України і тобі краще піти, поки по-хорошому, і не поспішай відмовлятися від брата, це ще не все", - підкреслив він.

Варто зауважити, що наразі глава ОП відреагував на таку гучну заяву та розповів, що вже звернувся до СБУ:

"Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Geo Leros.

Рекомендую підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні! Доведеться, хто би за тобою не стояв!
Дуже сумно що такий, як ти, опинився в партії Слуга Народу серед багатьох гідних людей, які теж, сподіваюсь, дадуть оцінку твоїм діям".

Скріншот допису

Видео доказательства как Ермак через своего брата барыжит государственными должностями, внедряет свою программу в...

Geplaatst door Geo Leros op Zondag 29 maart 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Коломойському не дзвонить, Богдана не знає – Зеленський виправдався за відносини з олігархом і "колишнім"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єрмак помчав у Мінськ на зустріч з путінським посланцем/

Також "Знай.ua" писав, про що домовився Єрмак на зустрічі у Мінську – деталі переговорів щодо Донбасу