Скандально відома українська дитяча письменниця Лариса Ніцой, яка в останні кілька років активно заявляє про свою громадянську і політичну позицію, розкритикувала уряд за введення локдауну, і навіть не за саме поняття, а саме за введення цього слова в мову.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Instagram.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

"Новий матюк ця влада затягла в українське суспільство. Локдаун. Набіса засмічувати українську мову іноземними словами? Локдаун - це ЗАКРИТТЯ. Як не булінг і булити вліпили в український лексикон - коли є цькування і цькувати. То локдаун. Людською мовою не можна спілкуватися? Нє? Мавпи.", - пише Лариса Ніцой.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, українці вже встигли поділитися своєю думкою в коментарях під публікацією: "Це два самостійні і самобутні слова, які розкривають одночасно зміст дії і характиризують авторів."; "Закриття дуже загальне - епідемзакриття але надто складно. Ніби нормально локдаун."; "Цим створюють метушню (хайп), щоб здавалося, що зроблено набагато більше, ніж насправді".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ніцой розповіла, чим обернеться скасування ЗНО з мови та літератури: "Не математика формує громадянина України".

Як повідомляв Знай.uа, любителька гострого слова Ніцой пішла "воювати" за Україну, але без автомата: "Жінки гинуть на фронті, як і чоловіки...".

Знай.uа писав, Ніцой відшукала у Львові "руській мір": "Де ваш бандерівський прапор?".