Аркадій Дяденко, який нещодавно став виконуючим обов'язки директора підприємства "Чернігівторф", є агентом російських спецслужб.

Таку заяву у Facebook зробив депутат Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Радикал повідомив, що Дяденко, який є віце-президентом АНО центр "Кремлівська стратегія" та керівником ОЗУ "Москва" в Україні, ще й грабував державу.

Мосійчук нагадав, що у 2000 році проти Аркадія Дяденка було порушено кримінальну справу за "розкрадання державного або колективного майна шляхом крадіжки".

Читайте також: Керівником слідчого управління СБУ став звинувачувач Луценка

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нардеп також звернув увагу на те, що прийшовши до влади, Дяденко відразу підписав договір з іншим товариством. За умовами цього договору 70% того, що має ДП "Чернігівторф", бере на себе "Терма - Груп", співзасновниками якої виступають друзі пана Дяденка - Валерій Бурсук, Костянтин Ковальчук, Ігор Уваров та Віктор Євсєєв.

"А враховуючи, що Віктор Євсєєв ще й тесть Юрія Павленка, колишнього міністра, народного депутата 4 скликань, в тому числі і нинішнього (куди він потрапив за списками Опозиційного блоку), то все стає зрозумілим", - додає Мосійчук.

На його думку, Опозиційний блок з центром "Кремлівська стратегія" пов'язують жадоба грошей і співпраця з Кремлем.