Відомий політолог Олександр Кочетков проаналізував президентські перспективи Святослава Вакарчука. Він розповів, що кумир мільйонів українців може стати гідним лідером. Політолог також уточнив, хто буде формувати команду для співака, передає "Преса України".

За словами політолога, співак, який дуже схожий на "невиразного" Віктора Ющенка, може стати хорошим президентом країни, але не в цей час.

"Мені дуже імпонує його громадянська позиція, здатність уловити і виразити в пісні те, що відчувають мільйони українців. Його громадянську мужність і готовність бути разом з активною частиною суспільства, надихати громадян на протест", - заявив Кочетков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він додав, що сьогодні українській державі потрібен інший лідер, який стане "смертельним вироком зрадникам України".

"Сьогодні Україні потрібен президент-воїн. І якщо він буде робити те, що повинен, його прихильники будуть регулярно критикувати. А противники — люто ненавидіти. Але Славко звик, що його люблять. Йому подобається, що його люблять. Якщо в ресторані до нього не підходять люди з проханням сфотографуватися на пам'ять, він починає сумувати", - зазначив він.

Кочетков також зазначив, що реальна незалежність від Росії не може бути досягнута лише промовами. За його словами, доведеться воювати і з внутрішнім, і зовнішнім ворогом, що може навіяти нудьгу на відомого виконавця.

"І тоді на допомогу прийде його команда. Ту, що йому сформує Віктор Пінчук. А вже він це вміє. І точно знає, чого хоче і як цього домогтися. Так що я за президента Святослава Вакарчука, гуманітарія і творця. Але через два цикли, коли треба буде надавати вишуканість і блиск тієї держави нового типу, побудову якої запустять попередні президенти-чорнороби", - підсумував він.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"не встиг відомий український співак Святослав Вакарчук заявити про хоч якісь наміри про своє майбутнє президентство, як на нього вже понеслися тонни незадоволених коментарів з боку відомих журналістів.