Зовсім недавно ми протестували почерк народного депутата Надії Савченко в інтернеті, за допомогою спеціальної програми. Результат був цікавим: так пишуть бродяги, наркомани і секс-меншини.

Сьогодні ж ми вирішили віддати почерк Савченко психологу, автору метода екрального аналізу Ігорю Віленському. Звичайно, він не знав, кому належить цей лист, щоб зберегти чистоту експерименту.

«Ця людина віддана "прапору". Прагне залучити інших на свою сторону. Мріє про владу. Але не любить нести відповідальність за тих, ким керує. Вона служить ідеї, яку для себе обрала, - розповів експерт. - Щоб не було до неї претензій, вона все прорахунки у своїй діяльності намагається виправдати недосконалістю системи».

Яка людина

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також за його словами, господар почерку образлива людина, боїться втратити свій авторитет в очах оточуючих.

«Хоче, щоб її вважали лідером. Наближає тільки тих, хто сповідує її ідеали. Потребує відданості оточуючих. Шукає людей, які служили б, її завданням. Намагається всіляко підпорядкувати собі оточуючих», - це, до речі, дуже схоже на Савченко, якщо вірити тому, в чому її звинувачують.

Також почерк говорить про те, що «ця людина впевнена, що інші перевершують його у всьому. Самооцінка вкрай низька. Вважає, що їй ніхто не допомагає і доводиться самотужки пробиватися в житті. Не вірить у підтримку. Її неодноразово зраджували. Побоюється, що рано чи пізно її все кинуть, і вона залишиться одна».

«Ця людина не ледача. Активно долає труднощі. Поки існує вигідна перевага, не втрачає час. Намагається зміцнити своє становище у суспільстві. Ніколи не упустить шанс мати відчутну перевагу перед іншими, - розповів Віленський. - Ця людина вважає себе ідеальним супутником життя. Шукає відданого і виконавчого партнера. Хоче, щоб той покірно виконував усі її вимоги. Шукає вірного супутника, який би з нею не сперечався і завжди вважав її правим».

Який політик

Також цікавий результат вийшов у професійному плані.

«Це принципова людина. Йде по строго наміченим шляхом, виключаючи можливі несподіванки. Хоче бути впевнений, що вона має рацію. Намагається нав'язувати іншим свій вибір. Не виносить сперечань і принижень. Досягаючи певних соціальних висот, намагається довести всьому світові, що саме вона, а не хтось інший бореться за справедливість», - напевно, подібні слова можна віднести до будь-якого депутата, який знаходиться у Верховній Раді.

За словами експерта, даний тип в стресовій ситуації не здатний приймати адекватні рішення. Він нервує, коли ситуація не вкладається у його звичні стереотипи. Не бажає прислухатися до чиїхось порад.

«Найбільше боїться відсутності можливості впливати на хід подій, в якому вона особисто зацікавлена. Спілкуючись з такою людиною потрібно більше погоджуватися з нею, підкреслюючи свою лояльність», - резюмував психолог.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що СБУ знайшла у будинку Савченко дещо небезпечніше зброї.