Скандальні запроданки з України група "ВІА Гра", Ані Лорак і Віра Брежнєва виступили на святковому російському шоу. Так, виконавиці заспівали на концерті "Російське різдво" в московському "Крокус Сіті Холі".

Про це стало відомо з Instagram опальних зірок, де вони активно ділилися знімками з заходу.

Ані Лорак
Ані Лорак

Запис виступу "ВІА Гра" на московській сцені опубліковано в профілі "Російського радіо". Група "ВІА Гра" розважила російських глядачів композицією "Я полюбила монстра".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віра Брежнєва заспівала для російських глядачів пісню " Любите друг друга ".

Ані Лорак, яка активно дає концерти в РФ, виконала перед російською публікою нову пісню "Сон".

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Також з'явилася інформація, що організатором заходу виступило "Русское радио". Вартість квитків на концерт за участю українських артистів стартувала від 3 000 рублів і доходила до 10 000 рублів за VIP-місця.

Варто нагадати, що відомий російський виконавець Філіп Кіркоров опублікував несподіване зізнання Ані Лорак. Відповідна публікація з'явилася в Instagram поп-співака. Кіркоров розмістив анонс ролика шоу Ані Лорак "Діва" на КремльТВ і похвалив українську артистку, яка активно будує кар'єру в Росії за її досягнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, яким анонсувала великий концерт "Діва" путінському телеканалу. Таким чином, бідні росіяни, які не змогли купити квитки на живі концерти Лорак, зможуть побачити його по телевізору.

Нагадаємо, Брежнєва в казковому образі змусила тремтячих фанатів міняти простирадла.

Як повідомляв Знай.uа зарубіжні зірки утерлись, побачивши голі знімки наших красунь: Україна може пишатися такими "принадами".

Знай.uа писав, Лорак нарвалася на град незручних запитань: відповість у прямому ефірі.