44-річна актриса Єва Лонгорія відвідала світську вечірку в Беверлі-Хіллз.

Сам захід було організовано Фондом Тераха Фосетт.

Єва Лонгорія

На вечірку знаменитість прийшла у білій майці, білих обтягуючих джинсах-скинни і темно-синьому піджаку.

Її образ доповнювали нюдовые босоніжки на платформі, бордова сумка і довга підвіска на шиї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також на шиї актриси красувалася золота прикраса з ім'ям її сина Сантьяго. У Єви традиційно був насичений, хоч і денний макіяж і красива укладка.

Руку зірки прикрашали золотий годинник і браслет.

Єва вразила наповал своїм зовнішнім виглядом – позначається результат тренувань, якими вона ділиться зі своїми шанувальниками в Instagram.

Варто нагадати, що Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, вирішила спробувати свої сили в якості актриси. Кадри з ефіру дівчина опублікувала в Instagram.

Гросу зіграла роль багатої дівчини Світлани в серіалі "Таємна любов. Випробування". Її героїня б'ється в пристрастях і страждає від нерозділеного кохання.

Аліна Гросу

Співачка після виходу серіалу по ТБ вирішила поцікавитися думкою своїх фанатів, яка сцена з її участю сподобалася більше.

"Мої дорогі, вирішила дізнатися у вас, яка ваша улюблена сцена з моєю героїнею Свєтою з серіалу #ТайнаяЛюбов / #Випробування :) На допомогу вам виставила частина сцен, які вже встигла зліпити в міні-видосы))", - пише Гросу.

Ще ми писали, що Популярна українська співачка, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька здивувала шанувальників новим знімком в дуже стильному образі.

Про це стало відомо завдяки новому посту співачки в Instagram.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва заінтригувала новим інтерв'ю

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Могилевська опублікувала загадковий знімок, фанати ламають голову

Також "Знай.ua" писав про те, що Розкішна дружина Ями похвалилася яскравим фото з райського курорту