Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала гаряче фото, на якому позує в сміливому образі.

Як виявилося, Регіна стала обличчям бренду Venus в Росії, і в цей раз рекламує на своїй сторінці в соцмережі бритви. Телезірка показала фото "з ванної", на якому демонструє гладенькі ніжки в коротенькому халатику і з рушником на голові.

"Пост для дівчаток. З недавніх пір я стала амбасадором Venus у Росії! Тепер часто буду вам розповідати про голені ноги і про те, як зробити ноги гладенькими з новою бритвою Venus Platinum з 5 лезами і металевою ручкою. Оскільки місія бренду – подарувати кожній впевненість, давайте поговоримо про те, коли ви відчуваєте себе впевнено?

У мене був випадок на Філіппінах, коли я дико зніяковіла, побачивши дівчину з буйною рослинністю на ногах. Але зараз розумію: настав час, коли кожна сама вибирає, як їй комфортно. Мій вибір – #экстрагладкие ноги, для мене це частина догляду за собою і джерело впевненості. Вибачте за інтимне питання, але: ви за те, щоб голити ноги або не голити?", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.