Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, скориставшись досить популярним додатком TikTok. Так, артист вийшов в образі ковбоя під слова з фільму "Хороший, поганий, злий", а фанатів розсмішили його штанці.

"Я прийшов у TikTok, ковбої! Ні фіга поки не зрозумів, але якщо хочете мене там знайти, запитайте нік maxgalkinru. Я старий ковбой і паролі на переправі не міняю.", - пожартував Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Це дуже смішно ❤️", "Мені здалося, що ноги колесом😂😂", "Хороший,поганий,злий😂😂😂Макс обожнюю Вас🥰і всю вашу родину❤️", "Штани, звичайно, просто відпад 😂😂😂😂", "Я спочатку не зрозуміла, що з ногами😁 Виявляється це коричневі вставки. Ноги здаються тоненькими і кривенькими😁. Такий грізний ковбой з такими ніжками😁😁😁", "Ніколас Кейдж вилитий вийшов".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.