Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публикациями.

Зовсім недавно чоловік знаменитості, шоумен Юрій Горбунов виставив зворушливий кадр, показавши, як коротає вечори з їх з Катериною маленьким сином Іваном, поки зіркова мама працює на зйомках. Так, артист і хлопчик вирішили показати, що теж трудяться не покладаючи рук, сидячи на дивані в залі їх заміського будинку.

Батько і син розмальовували так звану "водну" розмальовку з рибками, де замість фарб або олівців діти використовують лише пензлик і звичайну воду. Варто відзначити, що кохані поки що приховують обличчя Вані від громадськості, і, до слова, виходить це у парочки дуже професійно.

"Поки наша мама на зйомках - ми працюємо🤓"

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Горбунович", хоч Ви і зняли синочка зі спини, але однозначно видно, що Ваші гені ПЕРЕМОГЛИ👏 👏 👏", "молодець Юрець"," ви ,ТАТО-молодець))", " тільки добра, любові у Вашому житті!!!", "Класно🌞. Іванко шульга?", "Шульга 👍малий?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше