На зустріч Володимира Путіна з переможцями міжнародних олімпіад, яка відбулася в освітньому центрі "Сіріус" в Сочі, один зі школярів — Єгор Рябов — прийшов в майці з написом "Навальний 2018". Відповідна фотографія з заходу була опублікована на сайті Кремля.

Телеканалу "Дощ" вдалося поговорити з Рябовим. Він розповів журналістам, що отримав цю майку через свого однокласника, який дістав її у штабі опозиційного політика. Рябов заявив, що не може назвати себе активним прихильником Навального, однак підтримує його рух. Свій вчинок випускник назвав "мемом", призначеним для телебачення. За його словами, він залишився задоволений" медійним ефектом свого вчинку.

У ході заходу Рябов поставив Путіну запитання про те, наскільки, на думку глави держави, виправдана пропозиція заборонити в школах електронні гаджети. На це президент відповів, що "все заборонити неможливо", і пообіцяв обговорити цю тему з міністром освіти.

"Ну, буде неправдою стверджувати, що я активний прихильник Навального. Я швидше за рух, який зараз є і організовується в основному ними", – сказав Рябов. Підліток зазначив, що один з вчителів вже заявив, що ним пишається. Рябов впевнений, що таку думку висловлять багато його знайомих. "Ну давайте запитаю прямо. За підсумками зустрічі: "Путін – красунчик?" – "Нє", – відповів він на запитання журналіста телеканалу хлопець.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В даний час Рябов закрив можливість писати йому особисті повідомлення в Facebook, однак пояснив, що це не пов'язано з побоюваннями з приводу інтернет-тролів. Рябов — випускник московської школи 1329, що в цьому році вступив на математичний факультет Вищої школи економіки. Йому вдалося пройти на міжнародну математичну олімпіаду у складі російської команди.

Тим часом, у мережі почали переживати за хлопця. Деякі користувачі вважають, що підлітка вже немає в Росії. "Тільки побачив цей прикол, де чувак на зустріч з Путіним прийшов у футболці "Навальний 2018". Дуже навіть сміливо. Але щось мені підказує, що в Росії його вже немає", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, путінські пранкери змусили Полторака застосувати матюки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що експерт розповів, як змусити Путіна сісти за стіл переговорів з Донбасу.

Також "Знай.uа" писав, що Путін готував "десант" до президентських виборів в Україні.