У неділю вранці, 9 вересня, в Москві автомобіль Volkswagen Polo збив групу пішоходів. Поліції вдалося затримати передбачуваного винуватця аварії, яким виявився киргиз.

В результаті ДТП постраждали дев'ять осіб. Стан трьох лікарі оцінюють як критичний.

Слідство намагається встановити картину ДТП в Москві. Чому водій вилетів за межі проїжджої частини, все ще невідомо.

Згідно з однією з версій, це міг бути теракт. На місці аварії працюють співробітники поліції, швидка допомога, реанімація.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Поліція Росії
Поліція Росії

Відомо, що компанія відпочивала в барі "Аура" на Люблінській вулиці. Вони вийшли на вулицю, почалася гучна сварка, були чутні удари.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС, водій іномарки спеціально наїхав на своїх "кривдників". Всі учасники інциденту — громадяни Киргизії.

Нагадаємо, що у Москві на Люблінській вулиці сталося кошмарое ДТП. Водій за кермом "Фольксвагена" збив групу пішоходів. Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Mash. У повідомленні говориться, що чоловік спочатку виїхав на зустрічну смугу, а потім влетів у людей.

Поліції вдалося затримати водія. Ним виявився громадянин Киргизії - Бекжан Сарбишев. За попередніми даними, чоловік спеціально влаштував наїзд. В кафе між гостями виникла сварка, і всі учасники вирішили вийти на вулицю, щоб розібратися по душах. Розбирання переросли в масову бійку, хтось дістав травмат і почав стріляти.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що суботу, 8 вересня, пізно ввечері в Одесі, на 6-й станції Великого Фонтану, сталася жахлива ДТП. Як розповіли очевидці, BMW зіткнувся зі Skoda, після чого вилетів на зупинку, де були люди.