В Петербурзі на перехресті Шліссельбурзького і Устинова сталася ДТП за участю маршрутки та автомобіля BMW — легковик влетів у транспортний засіб з пасажирами.

Як пишуть російські засоби масової інформації, BMW їхав на дуже великій швидкості, у результаті чого маршрутка перекинулася на бік, а легковик буквально розплющило.

Пасажири маршрутки були змушені вибиратися через люк в даху транспортного засобу. Про потерпілих і їх стан інформації поки немає. Відомо, що водія легкового авто буквально випилюють з машини. На місці працюють співробітники швидкої допомоги, поліції і рятувальних служб. Подробиці і причини аварії уточнюються.

Раніше повідомлялося, що В Москві на Люблінській вулиці сталася жахлива ДТП. Водій за кермом "Фольксвагена" збив групу пішоходів. У повідомленні говориться, що чоловік спочатку виїхав на зустрічну смугу, а потім влетів у людей. В результаті аварії постраждали дев'ять осіб, з них троє перебувають у критичному стані.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Поліції вдалося затримати водія. Ним виявився громадянин Киргизії - Бекжан Сарбишев. За попередніми даними, чоловік спеціально влаштував наїзд. В кафе між гостями виникла сварка, і всі учасники вирішили вийти на вулицю, щоб розібратися. Розбірки переросли в масову бійку, хтось дістав травмат і почав стріляти. У Бекжана травмата не було, але був автомобіль.

Ми також писали, що момент наїзду на натовп у Москві потрапив на відео. У мережі з'явилося шокуюче відео з камер, яке було знято в Москві вранці. На відео можна помітити, як неадекватний водій, програвши у бійці, сідає в машину і на великій швидкості збиває 10 чоловік.

Нагадаємо, трактор з пасажирами потрапив у страшну аварію, багато постраждалих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Одесі BMW влетів у зупинку, шестеро людей загинули.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеські копи вже затримали водія BMW, який влаштував в Одесі смертельну ДТП.