Президент РФ Володимир Путін поспілкувався з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе у неформальній обстановці перед початком пленарної сесії ВЕФ і розповів про свою прогулянку по набережній на острові Руський з головою КНР Сі Цзіньпіном, а також про свої уподобання в морепродуктах.

Глава російської держави зазначив, що його і китайського лідера пригощали медом, млинцями та ікрою на ярмарку "Вулиця Далекого Сходу" на острові Російський.

"Рибалки ікрою пригощали. Я, правда, більше люблю оселедець, ніж ікру. Довелося спробувати — незручно було їх ображати", — зізнався Володимир Путін.

Також раніше повідомлялося, що глави РФ і Китаю після переговорів на Східному економічному форумі відвідали виставку "Вулиці Далекого Сходу", де поїли млинці, приготовані своїми руками.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Лідери країн пекли млинці, а потім на вибір додали до них місцеві морепродукти. Запікаючи блін Путін вирішив потішити китайському лідеру і сказав, що його млинець дуже філігранно зроблений.

"Так, у мене кругленько", — погодився Сі Цзіньпін через перекладача.

Повідомляється, що їли вони руками і за російською традицією за пропозицією Путіна випили горілки.

Раніше ми писали про те, що депутат Держдуми РФ Костянтин Затулін, який раніше активно виступав на підтримку російської агресії на сході України, заявив, що РФ зробила "найтяжчу помилку", не захопивши у 2014 році Маріуполь.

"Проблема в тому, що я, на жаль, поки не дуже розумію, на що ми готові в цьому питанні. Один раз ми зробили найтяжчу помилку: в 2014 році, у вересні, коли зупинилися в місті Маріуполь. Деяким людям здається, що якщо раптом щось піде не так, то ми завжди потім можемо виправити. Але так не буває. Вікно можливостей захлопується", - сказав Затулін.

Нагадаємо, у Путіна заїкнулися про "повернення" Донбасу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", карликовий Путін насмішив своїми "штанами з секретиком".

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Кім Чен Ин отримав офіційне звернення від Путіна і готовий діяти.