У китайському місті Хен'ян позашляховик протаранив натовп людей. Китайські ЗМІ повідомляють про те, що постраждалих дуже багато. За попередньою інформацією, в результаті інциденту загинуло троє людей і ще близько сорока отримали травми різного ступеня тяжкості.

Повідомляється, що люди зібралися ввечері на головній площі міста, щоб подивитися на танцювальний конкурс, коли 54-річний місцевий житель на ім'я Ян Цзаньюнь в'їхав у натовп на червоному джипі.

Місцеве видання Channnel NewsAsia пише, що водія авто вже затримали правоохоронні органи. Відомо, що він вже раніше був судимий. Очевидці трагедії кажуть, що не вважають інцидент терактом. Місцеві ЗМІ також розповсюджують інформацію про те, що водій позашляховика смертельно хворий і тому злий на весь світ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що поблизу села Степове Харківської області товарні вагони зіткнулися з приміським поїздом.

За даними відділу комунікації поліції області, в результаті аварії 64-річних та один 68-річний пасажири приміського поїзда отримали забої тулуба і садни, а 42-річний працівник залізниці - перелом кінцівки. Постраждалим надали медичну допомогу в місцевій лікарні, їх стан здоров'я задовільний, людей вже відпустили додому.

"12 вересня близько 01-00 на залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград" біля села Степове сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням "Дніпро-Красноград" з вантажними вагонами. В результаті події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, на момент зіткнення в поїзді "Дніпро-Красноград" знаходилися 19 осіб, з них 14 пасажирів і 5 членів поїзної бригади. Пізніше в Харківській ОДА прокоментували, що нібито ДТП сталося "через самовільний рух порожніх вантажних вагонів".

Нагадаємо, що під Києвом п'яний водій протаранив автомобіль Mitsubishi і, втікаючи з місця події, зніс огорожу.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля, протаранив огорожу аеропорту і в'їхав на злітно-посадкову смугу, а потім влаштував перегони з поліцією.

Також Знай.ua писав, у Києві на вулиці Олени Теліги сталося ДТП: сміттєвоз Mercedes перекинувся на дорозі.