Майстер спорту РФ з плавання, бронзовий призер чемпіонату світу Віктор Солдатов викликав главу Росгвардії Віктора Золотова на "плавальну дуель".

Відеозвернення спортсмен опублікував в Facebook 12 вересня.

Плавець відразу ж зазначив, що він викликав на "дуель" керівника Росгварії через його гучні заяви про побиття опозиціонера Олексія Навального, якого сам Золотов викликав ще напередодні масових мітингів у Росії.

Крім того варто відзначити, що сам Навальний та очолюваний ним фонд боротьби з корупцією неодноразово проводив розслідування у яких фіксував шалені розтрити бюджетних коштів керівництвом Росгвардії.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Навальний сильний в розкритті корупції. Він може вас розкривати, бандитів, таких же, як і президент РФ Володимир Путін, і ти Золотов, і всі ви. Якщо змагатися з Олексієм тобі, Віктор Золотов, то треба в якихось дебатах політичних або, наприклад, корупцію розкривати так само. Якщо ти хочеш зробити з Олексія котлету відбивну, ти ж, напевно, все життя займався в армії своїй, то я хочу показати тобі, як ти будеш виглядати на моєму фоні в басейні. Тобто ти будеш виглядати як кілька в томаті! Ти будеш як оселедець під шубою на моєму фоні", - заявив Солдатов.

Варто відзначити, що раніше скандальний керівник Росгвардії, генерал армії Віктор Золотов викликав на дуель засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, після публікації розслідування про завищені ціни на продукти, які закуповуються для відомства.

Так, сам генерал заявив, що опозиціонер Навальний образив його "наклепницькими словами", які він, як справжній офіцер не може просто так пробачити, через що викликав політика на двобій, де пообіцяв його побити.

"Щодо мене ви допустили образливі, наклепницькі роздуми, в офіцерському середовищі не прийнято просто так прощати. Споконвіку негідника били по обличчю, викликали на дуель. Я просто викликаю вас на герць — на ринг, татамі, куди завгодно, де обіцяю зробити з вас хорошу, соковиту відбивну".

В Росії тисячі людей вийшли на мітинг проти підвищення пенсійного віку

Нагадаємо, ФСБ веде Навального в президенти Росії.

Як повіомляв "Знай.ua", чому в 2014-му агресор не дійшов до Києва.

Також "Знай.ua" писав, що в Москві нарешті пролунала правда.