Продюсер Pussy Riot і видавець опозиційної в Росії "Медіазони" Петро Верзілов як і раніше, знаходиться у важкому стані в НДІ імені Скліфосовського в Москві, куди був раніше переведений з іншої лікарні. Про це розповів представник медустанови, передає РИА Новости.

За словами співрозмовника агентства, активіст все ще перебуває у відділенні реанімації.

Учасник панк-рок-групи був доставлений в токсикологічну реанімацію з підозрою на отруєння 12 вересня. Рідні викликали лікарів через те, що у Верзилова після повернення з ресторану різко виникли проблеми з мовленням. Крім того, він не міг зрозуміти, як встати з ліжка, не реагував на оточуючих.

Йому стало погано незабаром після засідання суду, де розглядалася порушену проти нього адміністративну справу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зараз Лікарі роблять необхідні аналізи, які визначать, чим саме отруївся Верзилов.

За словами його цивільної дружини та учасниці Pussy Riot Вероніки Никульшиной, медики відводять три-чотири дні на вихід з важкого стану. Вона розповіла, що перед госпіталізацією Верзилов почав втрачати зір, незабаром у нього почалися проблеми з мовленням. В машину швидкої допомоги близькі вже несли чоловіка, самостійно пересуватися він не міг.

"Медиазона" - російське інтернет-ЗМІ, засноване у вересні 2014 року учасницями групи Pussy Riot Надією Толоконниковою і Марією Альохіною. "Медиазона" фокусується на висвітленні новин з акцентуванням на судові, правоохоронних органах і пенітенціарній системі Росії, а також на різних проявах переслідувань громадян за їхні політичні погляди.

Петро Верзилов був одним з чотирьох активістів, які вибігли на поле у фіналі Чемпіонату світу з футболу. Учасники акції вимагали "звільнити усіх політичних в'язнів, не садити за лайки в соцмережах, припинити арешти на мітингах, допустити політичну конкуренцію в країні, не фабрикувати кримінальні справи і перетворити земного міліціонера в небесного міліціонера".

Нагадаємо, учасник Pussy Riot Петро Верзілов 11 вересня, вночі, опинився в лікарні у важкому стані.

"Знай.uа" повідомляв, що Британія відреагувала на "брехливу сповідь" путінських найманців.

"Знай.uа" також писав, що скандальні Pussy Riot зняли кліп на підтримку Олега Сенцова.