Уранці в п'ятницю, 14 вересня, в місті Лодзь (Польща) загинув молодий український працівник.

За інформацією місцевого видання Dziennik Lodzki, 28-річний чоловік виконував роботи у висотному житловому комплексі. З невідомих причин українець випав з вікна 15 поверху, смерть настала миттєво.

Медикам, які прибули на місце події, залишалося лише констатувати летальний результат. Також повідомляється, що трагедія сталася за адресою: Кілінського, 121.

У Польщі спалили машину відомого українського активіста

Автомобіль учасника української лемківської громади в Польщі Адама Вевюрки спалили минулої суботи, 8 вересня. Відзначається, що машина була припаркована на стоянці біля школи з українською мовою навчання в місті Легніца Нижньосілезького воєводства.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Загадкова смерть на яхті

20-річна австралійська модель, зірка Instagram Шинейд Макнамара померла за дивних обставин на яхті Mayan Queen IV 87-річного мексиканського магната Альберто Байєрса. На яхті дівчина провела останні чотири місяці до своєї раптової смерті

Неадекватний батько вбив дружину на очах у дитини

У Вашингтоні 32-річний Тімоті Ернандес обезголовив свою дружину Ванессу Конс за те, що вона відмовилася каятися перед Богом. Вбивство він скоїв на очах у трирічної дочки. А перед цим він попросив її сказати наостанок матері прощальні слова, повідомляє New York Post.

У мережі з'явилися подробиці історії загадкової смерті першокласниці

Шестирічну дівчинку, серце якої раптово зупинилося на уроці фізкультури, намагалися реанімувати протягом 40 хвилин. Жахлива трагедія сталася в селі П'ятидні на Волині.

Нагадаємо, в санаторії за загадкових обставин померла дитина.

Як раніше повідомляв Знай.uа, трирічна дитина померла від щеплення у день обговорення депутатами вакцинації.

Також Знай.uа писав, що смерть дитини в київській лікарні жахнула соцмережі.