Пізно ввечері 16 вересня 15 легкових автомобілів і одна вантажівка потрапили у масова ДТП. Місцем трагедії став район міста Явожно Сілезького воєводства Польщі на автодорозі S1.

Про це пише TVN24.

Як повідомляється, в результаті аварії постраждало 11 осіб, серед яких четверо дітей. Також від отриманих травм загинув 35-річний чоловік. Про постраждалих в аварії українців інформації немає.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За даними рятувальних служб причиною зіткнення став густий дим, який виник в результаті підпалу сміття під естакадою, за якою проїжджали автомобілі. В результаті машинам довелося гальмувати в умовах вкрай поганої видимості.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області автобус потрапив у жахливу аварію. В резульаті зіткнення з легковиком, транспорт з пасажирами перекинувся.

Про це повідомили представники Нацполіції області.

ДТП сталася в ніч на 17 вересня біля села Лужки, що у Жовківському районі.

За інформацією поліцейських, близько опівночі, на трасі Львів-Рава-Руська, 22-річний водій легковика Volkswagen Passat виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автобусом "Неоплан", який рухався за маршрутом Чернівці – Гдиня під керуванням 21-річного жителя Івано-Франківщини.

У результаті аварії на місці загинув молодий водій іномарки, а 8 пасажирів автобуса відправили з травмами у лікарню.

Наголошується, що серед постраждалих-жителі Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Чернігівської та Донецької областей віком 22-47 років. Після надання медичної допопомоги частину людей відпустили додому.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео з місця ДТП на трасі Псков-Санкт-Петербург, в якій загинув відомий російський баритон Михайло Луконін.

Як повідомляв Знай.ua, в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди.

Також Знай.ua писав, в мережі прогриміла новина про те, що 16 вересня в Харкові сталася жахлива ДТП. Вже відомо, що внаслідок аварії загинуло дві людини.