Соціальні мережі бурхливо відреагували на новину зі збитим російським літаком Іл-20 на Близькому Сході.

Як відомо, 17 вересня, пізно ввечері російський військовий літак був збитий над Середземним морем з ППО, яку колись РФ продала сирійцям, - пише Politeka.

Користувачі соціальних мереж висловились щодо чергової "перемоги російських їхтамнєтів" у Сирії, а також пригадали Кремлю минулі військові провали.

"З такими союзничкам і вороги не потрібні", "Їхтамнєтів в Сирії можна привітати з черговою "великою перемогою",

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Френдлі фаєр і мінус російський літак з 14 військовими на борту" ,

"Ти не туди воюєш, дебіл!", 2На порятунок Іл-20 відправлено рятувальне буксирне судно "Професор Микола Муру".

"Головне, щоб в кінці рятувальної операції сам буксир не довелося рятувати… ",

"Переможені Симоньян сирійці, жахнувши не дивлячись, російською ракетою, з російського ж комплексу С-200 по російському ж борту Іл-20. А винні як завжди євреї", – коментують вони інформацію про авікатастрофа.

Варто також відзначити, що в Міноборони офіційно підтвердили факт аварії військового літака на Близькому Сході.

Дивіться: Чергова втрата РФ на Близькому Сході

Нагадаємо, що в понеділок 17 вересня пізно ввечері, над Середземним морем був збитий російський літак Іл-20. Так, в повідомленні йдеться, що сирійські системи ППО, у спробі відбити ракетний удар Ізраїлю, потрапили прямо в російський військовий літак.
За словами представників Міноборони, ізраїльські винищувачі F-16 прикривалися російським літаком.

Як повідомляв Знай.ua, в мережі опублікували відео, на якому можна побачити, як на сирійському узбережжі ракета збиває російський літак-розвідник Іл-20 з військовими на борту.

Також Знай.ua писав, що Кремль запідозрили в спробі дезінформувати міжнародну слідчу групу, яка розслідує справу збитого малайзійського лайнера Boeing-777, який розбився у 2014 році на Донбасі. Путін боїться, що після оприлюднення результатів розслідування, країни заходу та Україна можуть посилити санкції проти офіційної Москви.