Напевно багато хто чули про скандальну російську програму "вДудь" і не менш провокаційних гостей, які її відвідують. Цього разу всі межі перейшов Дмитро Нагієв, розповідаючи про своє ставлення до військових дій.

Під час інтерв'ю Нагієв розповів про те, що він відчуває відразу до будь-якого виду агресії, в тому числі і з боку Росії.

шоумен

Актор додав:

Як я не намагався це приховувати і вуалювати, напевно, це небезпідставно. Я патріот за своєю природою. Я вдячний і люблю те місце, в якому я перебуваю. Я дуже люблю свою Батьківщину. Але чим більше людина любить, тим більше у неї питань і обурення. Я вважаю, що ми цивілізованою країною повинні стати і, незважаючи на послужний список, не можна балотуватися туди або туди, скільки захочеш".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

шоумен

Також Нагієв зачепив питання корупції, яка процвітає в країні: Не можна цього робити, якою б ти не була людина. Ти людина, схильна до спокус. Згодом ти обростаєш зв'язками, кумівством, що до вподоби правильному керівництву і польоту думок і фантазії ".

Скандальний актор також зачепив тему телевізійної продукції, яка досить часто містить в собі елементи війни і мілітаризму.

шоумен

З цього приводу Нагієв додав:

- Що це? Хто ти такий, шматок л**на, що ти хочеш це повторити? Я то пам'ятаю, як з дідусем ходив на свято Дня перемоги. Коли старі тихенько випивали з однією лише фразою "Щоб не було війни". І раптом ти їдеш з написом "На Берлін", "41-45 рр. можемо повторити". Ти чого, хлопець? ".

шоумен

Наостанок, Нагієв вирішив прочитати оригінальний вірш:

Друзі, 55 - КВНу, Майже стільки ж, скільки і мені. Тільки він в шоколаді, А я чомусь ... Але над нами Володимир Володимирович Дивиться, як ми там пливемо. Ми не тонемо, Володимир Володимирович, Адже ми весело дуже живемо.

А що ви думаєте з приводу коментарів актора?

Нагадаємо, не встиг скандальний боєць Джефф Монсон стати депутатом підмосковного Красногорська від "Єдиної Росії", як вибухнув критичними заявами у бік Путіна.

Як повідомляв Znaj.ua, указ президента України Петра Порошенка про рішення Ради національної безпеки і оборони від 6 вересня 2018 р "Про Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією" опублікований в середу в "Урядовому кур'єрі".

Також Znaj.ua писав про те, що в оборонному бюджеті США на 2019 рік, який був схвалений американським Сенатом, передбачено збільшення допомоги Україні до $250 млн. Про це йшлося в повідомленні посольства України в США.