Одіозний депутат та лідер ЛДПР Володимир Жириновський відзначився черговим прокремлівським маразмом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Сам політик заявив, що війною в Україні американська влада намагається спровокувати "величну" Росії на початок Третьої світової війни, яка вестиметься чужими руками.

Крім того, скандальний політик сприйняв її за передумову до Третьої світової війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Вони (Захід. — Ред.) підуть на Третю світову війну, але чужими руками. І українці цього не розуміють, що вони — гарматне м'ясо! Один із американських політологів сказав: "Зараз ми зробимо найпідліше для росіян! Щоб у російському цивілізаційному світі росіяни вбивали один одного!". І вони це зробили!", - заявив політик.

Крім того скандальний російський політик заявив, що українці виступапють лише знарядям у руках американської влади для знищення мільйонів росіян. Більше того він додав, що така ж ситуація і з участю російський віськовий у бойових діях на території Сирії, попри те, що кадровий військових туди відправив сам прездент Росії Путін.

"Вони не розуміють, українці - їх не буде, але через них загинуть мільйони росіян! Зараз це зроблено - щоб усередині "русского міра" цю війну влаштувати, а Близький Схід, так би мовити, - друга сцена. Або там запалає, або там", - в істериці прокричав Жириновський, намагаючись залякати публіку страхітливим кремлівським міфом.

Разом з тим варто відзначити, що скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що Україна так заборгувала Росії, що розплатитися зможе лише в тому випадку, якщо "над Києвом зав'ется прапор РФ".

Крім того Жириновський поскаржився на те, що Україна заборгувало величезну суму Росії. Більше того він заявив, що при розпаді радянського союзу Україні дісталась величезна кількість землі, яка має належати Росії.

"Україна повинна нам набагато більше, ніж 3 млрд. Це борг лише по одному кредиту, а скільки млрд вони отримали від Росії через величезні знижки на газ? Скільки вони заробили на газовій трубі, що йде по їхній території? Адже шантажували всю Європу в 2010 році, коли крали газ! А територія? У 1991 році Україна отримала величезну територію, включаючи десятки тисяч квадратних кілометрів російської землі", - Володимир Жириновський.

Бійка Жириновського на мирному мітингу

Нагадаємо, Жириновський вляпався у "фекальний" скандал.

Як повідомляв "Знай.ua", у Росії хочуть узаконити дуелі.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни почали дуже болісно прозрівати.