В уряді Британії назрівають серйозні зміни.

Днями стало відомо, що депутати Консервативної партії мають намір запропонувати прем'єру Терезі Мей піти у відставку. Відставку пропонують вже у березні цього року, повідомляють ЗМІ.

Тереза Мей
Тереза Мей

"Депутати Консервативної партії Великобританії вважають березень місяцем, коли для Британії настане дедлайн щодо виходу країни зі складу Європейського Союзу. У депутатів є список можливих кандидатів, який можуть очолити британський уряд після відставки Терези Мей", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім того додається, що депутати-консерватори сумніваються в можливостях колишнього міністра закордонних справ Британії Бориса Джонсона, а його приймача Джеремі Ханта назвали "темною конячкою".

Нагадаємо, влада Великої Британії вчергове заявила, що Росія продовжує ігнорувати запити та не дає жодних відповідей стосовно отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Отруєння Скрипалів
Отруєння Скрипалів

Про це заявив прес-секретар прем'єр-міністра Терези Мей.

"Ці люди - офіцери російської військової розвідки, ГРУ...Уряд розкрив роль ГРУ, його оперативників і його методи, ця позиція підтримується нашими міжнародними союзниками", - сказав прес-секретар журналістам.

Так, цього разу президент Росії Путін заявив, що силовики знають чоловіків, які підозрюються британською розвідкою в отруєнні Скрипалів, проте за словами володаря Кремля вони не мають жодного відношення до криміналу, а тим паче до влади.

Володимир Путін
Володимир Путін


Як повідомляв Знай.ua, Марія Захарова, офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ, вирішила продемонструвати світу свої танцювальні здібності, чим шокувала всіх, навіть росіян.

Безглуздий ролик з Захаровою у відриві з'явився на офіційній сторінці МЗС Росії, передає "Політека".

Танці Захарової
Танці Захарової

Там вирішили провести паралель і порівняти вже давно відомі танці Захарової під "Калинку" з недавніми танцями прем'єр-міністра Великобританії Терезою Мей під час африканського турне.


Також Знай.ua писав, у середу, 5 вересня, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що британська влада планує домагатися розширення обмежувальних заходів проти Росії.