Стало відомо, що приводом для танців стало весілля керівника австрійського дипвідомства.Як передають іноземні ЗМІ, Кнайсль сказала, що в її житті було небагато чоловіків, з якими вона танцювала.


"Це було несподівано. Ми і раніше бачилися. Ми багато разів обговорювали наші точки зору з різних питань", - повідомляє жінка.


Карина Кнайсль зазначила, що згодна з санкціями Євросоюзу проти Росії через анексію Криму і війну на сході України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Також міністр додала, що вважає Росію своїм партнером і вважає, що питання з приводу співпраці РФ і Сирії потрібно розглядати з часткою прагматизму.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що член партії "За життя" Віктор Медведчук розповів, що Путін називає Донбас частиною України. Як зазначає політик, це офіційна версія Російської Федерації. Так вважає МЗС Росії, сам Путін, який неодноразово про це говорив. Медведчук нагадав, що за час війни на Донбасі з 2014-го року, Путін так і не разу не визнав схід України частиною Росії.


Раніше Знай.UA повідомляв про те, що в Австрії ввели третю стать на офіційному рівні. Відтепер, в паспорті може бути вказана третя стать. Як зазначається, таке рішення було прийнято Конституційним судом Австрії після прохання одного громадянина держави. Таким чином, в будь-якому документі відтепер можна вказати стать під назвою "інтерсексуал". Як відзначають вчені, всього 1,7% людей в світі може вважатися інтерсексуалом.


Також Знай.UA писав про те, що ФСБ Росії сподівається отримати доступ до метро Києва через підприємця Петрука. Відзначається, що компанія останнього бере участь в тендері на будівництво метро на Виноградар. Даний факт викликав бурю обурення в українців, так як всі знають про тісні зв'язки бізнесмена з Росією.