Мережа шаленіє від романтичного відпочинку президента РФ Володимира Путіна, керівника ФСБ Бортникова та глави Міноборони Шойгу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, на офіційному веб-порталі Кремля був оприлюднений фотозвіт відпочинку Путіна з Бортниковим та Шойгу у Республіці Тива. На знімках, які опублікував Кремль, видно, як він подорожує по горах, катається на катері і вивчає тувинські ліси.

Варто відзначити, що ці карди відразу ж стали основою для смішних фотожаб, які заполонили соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Зокрема, господар Кремля фактично відразу ж став героєм таких фільмів, як "Залізна людина", "Горбата гора", "Люди в чорному". Крім цього, користувачі відзначили, що при можливості, Путін змусив би навіть траву і каміння платити податки до бюджету, бо прості росіяни і так живуть за межею бідності.

Користувачі соцмереж не могли обійти стороною і мем про Навального, де він похмуро поїдає локшину швидкого приготування, тому додали його в одну з фотожаб.

Разом з тим варто відзначити, що антиросійські заходи, які сьогодні прийняв президент США Дональд Трамп, є вже 60-ми з 2011 року, але ніякого результату вони не дали. З такою заявою в п'ятницю, 21 виступив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков.

На його думку, Сполучені Штати, вводячи санкції, не зможуть диктувати Кремлю свої умови.

"Помітний також азарт, що охопив американських політиків, чимало з яких, потрапивши в полон переконань про власну "винятковість", сподіваються, що варто ще трохи натиснути і вдасться продиктувати Росії свої умови. Ніколи і ні в кого це не вийде", – запевняє Рябков.

Також заступник міністра не упустив можливість дати пораду американській адміністрації. Так він заявив, що в США не завадило б вивчити історію Росії і звинуватив їх у "розгойдуванні глобальної стабільності" і нагнітанні напруженості у відносинах двох країн.

Путін і парасольку: кращий мем фіналу Чемпіонату світу з футболу

Нагадаємо, подружку Путіна зобов'язали пройти тест на адекватність, а вона образилася.

Як повідомляв "Знай.ua", Росія видала найдурнішу версію катастрофи МН 17.

Також "Знай.ua" писав, що США оновили "розстрільний список", у Путіна ридають.