В Нью-Йорку сталась надзивчайна подія у метро. На одній із станцій підземки обвалилась стеля.

Про це інформує телеканал CBS.

Інцидент стався в п'ятницю, 21 вересня.

За інформацією джерела, шматок гіпсового облицювання відвалився на станції метро Атлантик-авеню – Барклайс-центр, що знаходиться в нью-йоркському районі Бруклін.

станція метро

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Шматок гіпсової облицювання станції відвалився на станції Атлантик-авеню – Барклайс-центр. Про постраждалих не повідомляється.

На місце події прибули ремонтники та інженери, вони встановлюють причину обвалення.

метро Нью-Йорка

Зазначається, що пасажири не могли користуватися станцією. Протягом трьох годин потяги слідували без зупинки на станції.

Дивіться: Навіщо влада підняла ціни на проїзд у метро

Нагадаємо, кияни обурюються через те, що в київському метро, незважаючи на підняття ціни за проїзд майже в два рази, ситуація зі станом вагонів залишилася колишньою.

Так, на днях пасажири метро змушені були їхати у вагоні без світла, а двері довелося відкривати вручну.

Як раніше повідомляв Знай.ua, "Київський метрополітен" оголосило тендер на обладнання станцій метро камерами відеоспостереження. Впровадження системи відеоспостереження підприємство оцінила в 3 мільйони гривень.

Також портал Знай.ua писав, що 20 вересня, у Києві стався смертельний випадок на станції метро Льва Толстого. У четвер, 20 вересня, в холі станції був виявлений труп чоловіка.

Додамо, що чере те, що в метрополітені погано працює вентиляція або не працює зовсім почастішали випадки з непритомністю і поганим самопочуттям пасажирів. Кияни все частіше скаржаться на нестерпним задуху в вагонах.