В Туреччині В районі Керфез перекинувся мікроавтобус, що перевозив учнів середньої школи та ліцею. Одна людина загинула і ще 18 отримали травми в результаті аварії. Про це повідомляє турецьке агентство Anadolu.

Наголошується, що автобус віз школярів в Стамбул на фестиваль TEKNOFEST. На ділянці Ширинйалы Анатолійської автодороги водій втратив керування, після чого транспортний засіб перекинувся.

На місці події працюють рятувальники, поліція і швидка медична допомога.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як сьогодні стало відомо, у Росії помер українець, який потрапив у жахливу ДТП за участю рейсового автобуса у Воронезькій області. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

Зараз вже відомо, що в результаті трагедії він отримав черепно-мозкову травму і помер, не приходячи в свідомість.

"Водій мікроавтобуса Opel, громадянин України, який отримав під час ДТП важку черепно-мозкову травму, перебував у комі і після шестигодинної операції сьогодні помер", - сказав він.

Разом з тим варто зазначити, що в ніч на суботу, 22 вересня, в Києві відбулося смертельне ДТП.

Смертельна аварія сталася 22 вересня близько 00:10 на Великій Окружній дорозі. Чоловіка збив на величезній швидкості автомобіль Opel. Пішохід загинув на місці.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Чоловік намагався перебігти дорогу в недозволеному місці. Відомо, що автомобіль рухався у бік аеропорту "Жуляни". Свідки стверджують, що його швидкість була понад 100 км/ч.

Чоловік вийшов на дорогу прямо перед автомобілем, перелазячи через паркан 8-ми смугової дороги. У водія не було шансів уникнути зіткнення. В результаті аварії пішохода відкинуло більш ніж на 10 метрів, ще через таку ж відстань зупинилася й машина.

Медики зазначили, що у чоловіка не було шансів вижити, тому що удар був такої сили, що лобове скло і дах автомобіля буквально вм'яло в салон.

Нагадаємо, киянин намагався перебігти 8-смугову дорогу і поплатився життям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", криваве ДТП на Закарпатті повалило українців в жах.

Також портал "Знай.иа" повідомляв, що у Росії після страшного ДТП помер українець