Керівники вищої ланки компанії Tesla масово звільняються. Так, вже п'ятий топ-менеджер за місяць залишає компанію по виробництву електромобілів Tesla Inc., яка належить підприємцю Ілону Маску.

Як повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на інформовані джерела, цього разу з корпорації йде віце-президент з міжнародних закупівель і постачання Ліам О'Коннор. Він, до речі, в 2015 році був переманений в Tesla з компанії Apple. Зазначимо, корпорація Apple тим часом активно бере на роботу колишніх співробітників Tesla.

Ілон Маск

Крім того, за даними агентства, у вересні з Tesla також пішли головний бухгалтер Дейв Мортон, голова кадрового відділу Габріель Толедано і віце-президент з міжнародних фінансів Джастін Маканір. Наприкінці серпня від подальшої роботи в компанії відмовилася віце-президент з комунікацій Сара О'Брайєн, а в березні компанію залишила віце-президент з фінансів Сьюзан Репо.

Інвестори стурбовані "втечею топ-менеджерів" з Tesla, тим більше що з часом вона співпала з частими екстравагантними витівками глави компанії Ілона Маска. Компанія залишається збитковою. Крім того, роботою Tesla зацікавилися міністерство юстиції США і Комісія з цінних паперів і бірж (SEC).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нове оновлення Tesla вбило автопілот. Одразу ж після чергового оновлення бортової системи в нових автомобілях Tesla вийшли з ладу надзвичайно розрекламовані автопілоти. Підкреслюється, що про неполадки стало відомо у вівторок, 11 вересня. Так, зараз вже відомо, що один з власників Model 3 написав свою скаргу до компанії Ілона Маска і повідомив про наявну проблему. У компанії одразу ж зателефонували і пообіцяли вже найближчим часом виправити помилки.

Нагадаємо, голлівудський актор Tesla збив підлітка і не шкодує про це.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що шведська компанія представила водного вбивцю Tesla.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілон Маск може загриміти за ґрати.