Дії Російської Федерації в Україні та Сирії спрямовані на незрозуміло що, оскільки будь-яких результатів від роботи жодна країна світової спільноти не бачить. Незважаючи на те, що поки процес йде дуже туго, Сполучені Штати все ж намагаються знайти з Москвою спільну мову.

Таку заяву в інтерв'ю телеканалу NBC зробив державний секретар США Майк Помпео.

"Це дуже сумно, тому що у нас є спільні інтереси у деяких сферах. Я тісно взаємодіяв з ними з питань боротьби з тероризмом. Є різні місця в світі, в яких наші інтереси перетинаються, але, безумовно, не цінності. У цьому Росія сильно відрізняється від нашої країни. Від них виявилося не багато користі в Україні, в Сирії", - заявив він.

Помпео нагадав також, що цього тижня офіційний Вашингтон ввів санкційні обмеження проти Китаю. Цей крок передбачений законом "Про протидію супротивникам Америки допомогою санкцій", який довелося ухвалити, аби зупинити зловмисні дії Путіна по всьому світу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Президент США Дональд Трамп намагався налагодити відносини і змінити ситуацію, але, принаймні поки що, ми не досягли успіху. Ми обидва намагаємося бути поліцейськими, які захищають Америку, і я вважаю, що нам це вдається", - додав американський держсекретар.

Останнього одного України в США звільнять

Дональд Трамп уже найближчим часом змінить міністра оборони країни. Американські ЗМІ відзначають, що замість нинішнього глави Пентагону Джеймса Меттіса Трамп зібрався призначити більш лояльного чиновиника.

Нагадаємо, в середу, 12 вересня президент США Дональд Трамп підписав указ про санкції проти іноземних громадян і компаній, підозрюваних спецслужбами у втручанні в американські вибори.

Як повідомляв портал "Знай.uа", санкції США торкнуться кожного, хто хоча б одного разу порушив інтереси країни.

Також "Знай.uа" писав, що Трамп психонув і обклав дечим китайські товари