У вівторок, 25 вересня, стало відомо, що російські активісти руху «Суть времени» політика Сергія Кургіняна принесли мільйон підписів проти пенсійної реформи до будівлі адміністрації президента в Москві. Про це повідомляють росЗМІ.

Варто зазначити, що росіяни в 60 регіонах країни підписали петицію проти реформи. Підписали звернення зажадали скасування пенсійної реформи і відставки російського уряду, в тому числі і президента Володимира Путіна.

Мітинг проти пенсійної реформи в Москві

На офіційному сайті «Сути времени» вказується, що подальші кроки залежатимуть від реакції Путіна на зібрані підписи, «від характеру цієї реакції, якщо вона буде, від дій або бездіяльності інших суспільних сил, в першу чергу КПРФ, в боротьбі проти реформи».

Уточнимо, що «Суть времени» — це рух вірменського походження, який заснував політолог Сергій Кургінян у 2011 році. В основному активісти цього руху ставляться до розпаду Радянського Союзу як до «особистої трагедії».

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Мітинг проти пенсійної реформи в Уфі

Тим часом росіяни продовжують обурюватися з приводу підвищення пенсійного віку. Так, один із блогерів Віталій Шахматов вирішив скористатися моментом і описати дикий випадок з життя.

"Недалеко від мого скромного житла, знаходиться прекрасний магазин "Пятерочка", який входить в мережу #x5retailgroup. Так іноді трапляється, що в продуктових магазинах у якихось товарів закінчується термін дії. Так от, сумлінні працівники пятерочки вчасно утилізують їх у найближчий смітник. Природно, що про це рознеслася чутка на "пенсіонерів нашої країни, що гідно живуть", після чого вони почали досить бадьоро (не по старому) штурмувати цей продуктовий Асгард. Все це, хочу вам сказати, виглядає п*здець як сумно, але в той же час і дуже смішно. Але! Тут я нещодавно побачив народження нового Юнікрона. А саме: смітник був обнесений парканом із хвірткою, а біля неї поставили кавказця, який за якусь плату допускає вас до "страв Діонісія"", - написав Шахматов.

Нагадаємо, що 25 вересня суд Москви призначив Олексію Навальному адміністративний арешт на строк до 20 діб.

Як повідомляв портал Знай.uа, кремлівські кандидати пролетіли з виборами на посаду губернаторів у двох регіонах.

Також портал Знай.uа писав, що прийняття пенсійної реформи призвело до стрімкого падіння рейтингів Володимира Путіна.