Буддійський наставник Сог'ял Рінпоче тримав гарем з молодих послідовниць і змушував їх виконувати різні принизливі доручення.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що про дивні забаганки будистського монаха стало відомо ще минулого року, проте широкого розголосу ця історія набула лише зараз.

Так, зазначається, що гуру тибетського буддизму Сог'ял Рінпоче протягом довгих років піддавав приниженням своїх молодих коханок.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того відзначається, що у минулому році монаху висунули ряд звинувачень, у результаті масштабного розголосу йому довелось покинути свій високий пост.

Відомо, що послідовники буддійського наставника повідомили журналістам, що той любив оточувати себе молодими дівчатами, яких змушував робити принизливі дії.

Зокрема, він оточував себе доволі молодими дівчатами, після чого змушував їх робити доволі незрозумлі справи. Так, вони допомагали справляти потреби у туалеті а також ділився з ними власноруч пережованою їжею. Більше того він організовував збори сидіячи на унітазі. При цьому його найближчі послідовники не перечили йому і вважали його священним все, що з ним пов'язано.

Варто відзначити, що Рінпоче отримав всесвітню популярність після того, як видав "Тибетську книгу життя і практики вмирання".

Як відзначають його послідовники, чим більше впливовою ставав монах, тим сильніше його приваблювала влада, гроші та інтим з підлеглими. Співпрацювала з ним журналістка Мері Фінніган повідомила, що духовний наставник не зупинився, поки не отримав в своє розпорядження величезний гарем. Він також активно використовував фізичні покарання для своїх учнів.

Буддійський гуру не ніс відповідальності за свої зловживання аж до липня минулого року, коли кілька послідовників публічно засудили його відносини з дівчатами. Після цього учениці духівника почали говорити про допускаються зловживання, а Далай Лама оголосив йому опалу.

На Херсонщині московські попи без усіляких дозволів захопили людські наділи

Нагадаємо, московські попи особисто переконаються в існуванні Чистилища.

Як повідомляв "Знай.ua", Константинополь дав безжального прочухана путінським попам, запам'ятають надовго.

Також "Знай.ua" писав, що УПЦ МП вимагає, щоб константинопольські екзархи покинули Україну.