У московському метро повинна була з'явитися реклама, яка, як передбачалось, дає можливість безкоштовного скачування книг класичної літератури. Проте, як завжди, щось пішло не так.

Користувачі соцмереж помінтили, що спеціальний QR-код, який повинен відправляти пасажирів у "Віртуальну бібліотеку", відправляє на зовсім інший і далеко не розвиваючий сайт. На цій сторінці дівчата у відвертих вбраннях пропонують з ними поспілкуватися або навіть провести вечір.

Як повідомляє одне з російських ЗМІ, 27 вересня мерія Москви анонсувала запуск проекту "Віртуальна бібліотека". За його ідеєю в метро повинні були бути розташовані плакати з QR-кодами, за допомогою яких відвідувачі могли завантажити безкоштовно книги, відсканувавши код на своєму смартфоні.

Однак Telegram-канал "Пощадиджитал" звернув увагу на те, що відсканувавши код з плаката, користувач перейде на сайт Metroreader.ru. От тільки там представлена далеко не інтимна лірика.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вагон метро
Вагон метро

"Чи доводилося вам відчувати на собі млосний подих ззаду, рухи вперед і назад, щільно притистуне тіло…
Якщо доводилося, то ви напевно їздили в московському метро.
Очевидно, саме цією логікою керувалася Вечірня Москва, розміщуючи статтю про онлайн-бібліотеки в метро. Ми відсканували код з фотографії і… oh wait", - повідомляється на каналі.

Власне, ось сама фотографія з прес-релізу.

Дійсно, якщо відсканувати QR-код на плакаті, можна отримати безліч пропозицій поспілкуватися з красивими, але не надто пристойними дамами.

Нагадаємо, популярну київську мережу лапша-барів Noodle Doodle викрили в антисанітарії. Одна з користувачок показала на відео, що якщо переврнути вкладиш підносу, можна побачити безліч тарганів і личинок.

Раніше Знай.ua повідомляв, що одеська поліція втрутилася в скандал, який спалахнув через реклами елітного білизни, в якій знімалися діти.

Також Знай.ua писав, дискваліфікована "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко зробила гучну заяву щодо "дискримінаційних" правил конкурсу краси.