Мережу шокувала новина про те, що австралійська туристка стала жертвою хижої риби, яка ледь не позбавила її життя. Про це повідомив ABC.

Цей випадок стався за звичайних обставин, коли потерпіла вийшла на риболовлю зі своїм чоловіком Нілом.

риболовля

Подружжя відпливло на своєму човні в морі, коли на жінку несподівано напала летюча скумбрія.

За словами жінки, довжина риби була більше метра, а її вага сягала 10 кілограмів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

постраждала

Риба несподівано вискочила з води і збила Белінду з ніг, буквально перерізавши їй горло гострими плавниками.

Отримавши глибокі рани, Белінда спробувала затиснути рану рукою, проте рана була настільки великою, що кров лилася крізь пальці.

Відразу після цього чоловік спробував забинтувати поріз сорочкою - але вона просочилася кров'ю буквально за кілька секунд.

Після того, як самостійно не вдалося припинити кровотечу пара звернулася за допомогою до професіоналів. В результаті жінку терміново доставили в лікарню.

Лікарі кажуть, що рана була настільки глибокою, що практично дістала до щитовидної залози. Місіс Бінгем була на волосок до смерті.

Шрам у неї залишиться на все життя - як нагадування про те, що сталося.

До слова, в Киргизії, поблизу озера Іссик-Куль, на дитину накинувся хижий птах. 8-річна дівчинка гуляла по полю біля водойми, аж раптом зі всією можливою швидкістю її атакував беркут.

Люди, котрі знаходилися поруч, ледве врятували постраждалу, відтягнули птаха подалі. Але дитина сильно травмувалася, у неї лишилися рвані рани на голові та руках.

беркут

Беркут вважається найбільшим з орлів, цей птах практично не має ворогів в дикій природі, окрім зрозуміло, людини. В рівнинній місцевості гніздується переважно в високостовбурних лісах, поблизу річкових долин і великих масивів лісових боліт. Відомо багато випадків відстрілу дорослих птахів браконьєрами поблизу гнізд. Тому найбільш ефективним заходом охорони місць гніздування є збереження в таємниці такої інформації.

Молоді птахи перебувають в гнізді 70 днів. харчуються птахи ссавцями середньої величини (зайцями), птахами (качками, тетеруками), загиблими тваринами чи рештками вовчої здобичі.

Орли птахи загальновідомі, але більшість бачили цих птахів лише в зоопарках. На жаль зустріти їх в природі рідкість надзвичайна. Втім, людям треба бути дуже обережними: ці види пернатих справді можуть вам завдати суттєвої шкоди.

Нагадаємо, на пляжі в Массачусетсі була знайдена велика біла акула, яку також називають акулою-людожером, була знайдена мертвою. Зовнішній вигляд хижачки здивував як поліцейських, так і біологів: половина її тіла виявилася пофарбована в червоний колір. Про це повідомляє Fox News.

Як повідомляв Znaj.ua, зграя африканських мавп під Одесою відкрила "полювання" на жителів дачного кооперативу "Либідь". Вже два тижні поспіль тварини обносять їхні сади і городи.

Також Znaj.ua писав про те, що сказ – це смертельна інфекція, яка передається людям при укусі заражених тварин. Майже завжди виступають джерелом зараження собаки.