Уряд Росії запустив у окупованому Сімферополі в Криму пріоритетний проект "Формування комфортного міського середовища". І програма повністю розчарувала місцевих жителів.

Про це повідомили представники Загальноросійського народного фронту.

Такі висновки вони зробили після того, як провели спільний рейд з співробітниками Мінжкг Криму і міською адміністрацією.

Вся комісія прогулялася по дворах, де раніше велися будівельні роботи.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Двір по вулиці Ракетна, 17 в Сімферополі зустрічає городян демонтованою в минулому році зливовою каналізацією і провалом в річку прямо з прибудинкової території. З невідомої причини підрядник не встановив нову лівньовку і вирішив не огороджувати виникший провал.

Також за цією адресою не був дотриманий ухил при асфальтуванні двору і це призвело до періодичних підтоплень третього під'їзду.

Спортивний майданчик і четвертий під'їзд і зовсім залишилися без освітлення.

У дворі на вулиці Промисловій, 23 ось вже 9 місяців немає нових поручнів, які повинні були поставити замість колишніх. У дворі встановили новий дитячий майданчик, але при цьому не демонтували старий. В результаті спуск дитячої гірки впирається прямо в паркан.

У дворі по вулиці Заліській/Аральській огорожа нового мініфутбольного поля просто розвалилася на частини від звичайного м'яча, а від нового покриття поля відвалюються цілі шматки. Ігри дітей на новому дитячому майданчику цілком залежать від сонячного циклу – освітлення тут немає.

Крім того, посеред ґрунту тут є асфальтована загадкова стежка, яка веде в нікуди.

Спільні проблеми для всіх нових дворів – брак грунту, що не дозволяє мешканцям висадити зелені насадження, гострі елементи на всіх дитячих майданчиках, пісочниці без піску і лавки на навалах асфальту прямо на землі.

Нагадаємо, кримчани в окупації завили від навали росіян.

Як повідомляв "Знай. ua", отруєний Крим зібрався викинути Путіна.

"Знай. ua" писав, що пекельний вибух до смерті перелякав кримчан, соцмережі в паніці.