Головний редактор незалежного громадсько-політичного каналу «Sotnik-TV», журналіст з Росії, письменник, публіцист Олександр Сотник розповів, що середньостатистичний житель РФ більше не любить Володимира Путіна, свого президента.

Любові прийшов кінець, так як лідер Росії підірвав п'єдестал, на якому так довго був, як повідомляє літератор в ході чату у виданні "Главред".

Олександр Сотник

"А любов грунтувалася на пенсіонерах, на цих бабусях і дідусях. А зараз він взяв і зруйнував цей п'єдестал (зазначається, що сталося це після підвищення податку на додану вартість і підвищення пенсійного віку, - ред.). І стояти йому більше нема на чому. Так що любові більше не буде", - розповів чоловік.

Він зазначив, що "на жаль, Росія - жіноча душа: вона довго обожнювала Вовочку, любила і ось розлюбила, не милий він для неї більше, не милий".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"І як би він не прагнув підняти свій сумний рейтинг (в серпні з'ясувалося, що рейтинг російського президента впав, - ред.), рейтинг відтепер не підняти. Говорити, зрозуміло, можна що завгодно, чим він і займеться за допомогою своїх підгодованих соціологів - говорити про зростання рейтингу...", - також повідомив публіцист свій вердикт.

Сотник вважає, що "президент для того, щоб підняти рейтинг, можливо, і бажав би почати якусь війну, але, по-перше, не вистачає сил. Гроші є, а силоньок - ні, воювати ніким", - також додав він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що музичний виконавець з Росії Дельфін випустив новий кліп про реалії того, що відбувається в РФ.

Андрій Лисіков (справжнє ім'я співака) написав нову пісню "387". Відзначається, що відео на неї знято в стилі радянської епохи в чорно-білих тонах. У кліпі актора знімалися Михайло Єфремов, Олександр Горчилин, Олексій Серебряков, Софія Александрова та Олена Разживина. У відеороботі показано тортури, розстріли та роботу КДБ.

Нагадаємо також, що в Росії вирішили підняти пенсії для людей похилого віку, проте сума виявилася просто смішною. Пенсія підвищиться лише на 2,5%.

Відзначається, що губернатор області, в якій були так принижені ветерани праці, сам за 2017 рік отримав дохід в 1 мільярд рублів.

Крім того, з'ясувалося, що путінський прихвостень Сігал захотів стати губернатором.

Також Знай.UA розповідав, що українська співачка і волонтерка Анастасія Приходько побажала Путіну смерті.

Крім цього Знай.UA повідомляв, що жителі Росії пішли штурмом на адміністрацію російського президента.