Випадок небаченої щедрості стався в Россії. Губернатор однієї з областей виплатив своєму заступнику 23 оклади у зв'язку з його відходом на пенсію, а через два дні знову взяв призначив його на посаду віце-губернатора.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"Людина досягла пенсійного віку. Чому він не може отримати належні йому виплати?", - дивується губернатор.

У Воронезькій області губернатор Олександр Гусєв 15 вересня звільнив з посади свого заступника Юрія Агібалова, а через 2 дні знову прийняв його на роботу на ту ж посаду. Однак у місцевої влади їй пояснення такого дивного, і дуже схожим на корупційну схему, вчинку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Губернатор спирався на місцевий закон і розпорядився виплатити Агибалову одноразова грошова допомога. Винагороду в розмірі 23 посадових окладів. Крім цього, в.о. віце-губернатор вже з 16 вересня отримав безстрокову доплату до пенсії у розмірі 75% від середнього доходу. Так що бідувати він точно не буде.

Справа тут виявилося ще заплутаніше і схема відмивання грошей більш продуманою. Вже в понеділок, 17 вересня Агібалова знову прийняли на посаду т.в.о. заступника голови області з окладом в 42 320 рублів.

Однак губернатор вирішив, що цього недостатньо і особисто розпорядився встановити йому щомісячне грошове заохочення в розмірі 3,1 окладу.

тобто, без урахування пенсії російський чиновник буде щомісяця отримувати більш 180 тисяч рублів. І сам губернатор не бачить в цьому проблеми.

"Все було зроблено на 100 відсотків за законом, але при цьому на 100 відсотків бридко. У вихідний день, без розголосу і сумнівів у правильності цього рішення", - зазначив один з товаришів по службі.

Нагадаємо, свавілля партії Путіна змусив голодувати навіть пузатих російських комуністів.

Як повідомляв "Знай. ua", у Росії пенсіонерам додадуть пенсії. Указ про нереальною індексації з'явився в одній з областей РФ.

"Знай. ua" писав, що російський журналіст розповів про кінець Путіна. Путіну не повернути кохання, і навіть війна не врятує.