Візит Макрона на острів Сен-Мартін катастрофічно вдарив по рейтингу президента: збитки від урагану Ірен, від якого постраждав острів, не порівняємо з втратою іміджу глави французької держави в результаті селфі з оголеними чоловіками.

Як пояснює Макрон, він відвідав будинок юного афроамериканця, нещодавно відбув термін ув'язнення, з метою закликати "зав'язати зі злочинністю". Про результативність призову можна судити по непристойного жесту колишнього ув'язненого в кадрі (чи посилає все населення колишній ув'язнений в піший еротичний тур або виключно Главу – історія замовчує).

Як би там не було, французи обурені такою явною неповагою до президента, а отже - до всього народу: "Шматки гідності загубилися в ночі вульгарності", - заявив Robert Menard.

Gabriel Robin нагадала про те, що Макрон зробив свого часу зауваження хлопчику, який при зверненні до нього не сказав "пан президент", а от молодим людям він чомусь не порадив одягнутися для знімка з Главою Франції.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Може, для цього є вагома причина, або ж прояв поваги до своєї персони у Макрона має специфічний характер? Тим більше, що його коментар гучного фото вельми неоднозначний: ".... я люблю всіх дітей нашої республіки, нехай у них навіть в минулому були неприємності". Як би там не було, більшість французів резюмують ситуацію як "декадентство президента".

"Знай.ua" також повідомляє: старіюча перша леді геть забула про сором, Макрон ховає очі: фото. Зазвичай перша леді Франції демонструє оточуючим відмінне почуття стилю, але, як мовиться, ложка дьогтю в бочці меду інколи не завадить.
Дуже часто перша леді з'являється на публіці в стильних міні-сукнях, які демонструють надзвичайно стрункі ноги в туфлях на підборах.

"Знай.ua" раніше писав: кандидатку в президенти змусять пройти експертизу на осудність. Французький суд ухвалив, що лідер партії Національний союз і колишня кандидатка в президенти країни Марін Ле Пен повинна пройти психіатричну експертизу. Зробити це необхідно в рамках розслідування справи про поширення фото, містять сцени насильства.