Американський аналітичний центр Research Center днями опублікував результати дослідження міжнародного рівня довіри до лідерів держав.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

У ході дослідження виявилося, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не увійшов до трійки лідерів у рейтингу світової довіри.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

У списку Трамп, Президент РФ Володимир Путін, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і глава Китаю Сі Цзіньпін. Цікаво, що Трамп виявився "лідером" з кінця, попереду себе він пропустив Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Путін
Путін

У ході дослідження було опитано понад 26 тисяч осіб, щоб з'ясувати, як жителі 25 країн світу відносяться до п'яти світових лідерів.

Меркель і Путін
Меркель і Путін

Виявилося, що Меркель довіряють 52% респондентів (не довіряють 31%), Макрону кажуть "так" - 46% (проти 34%), а на на третьому місці в рейтингу довіри Сі Цзіньпін, якому довіряють 34% проти 56% відповідно.

У той час як Путіну довіряють тільки 30% респондентів (проти 62%), а Трампу взагалі тільки 27% (проти 70%).

У повідомленні додається, що Pew Research Center провів дослідження про міжнародний імідж Сполучених Штатів, яке приурочили до другої річниці президентства Дональда Трампа.

Дональд Трамп та Володимир Путін
Дональд Трамп та Володимир Путін

Нагадаємо, колишній посол США в Росії Майкл Макфол зробив різку заяву щодо агресивної зовнішньої політики Президента РФ Володимира Путіна по відношенню до низки країн.

путін
путін

Про це повідомляє Washington Post.

Екс-чиновник нагадав про те, як російські війська вторглися в Грузію в 2008 і Україну в 2014-му роках, перекроївши кордону сусідів.


Як писав раніше Знай.ua, у Північній Кореї вже готові до продуктивного діалогу з США.

Дональд Трамп і Кім Чен Ин
Дональд Трамп і Кім Чен Ин

Так, влада КНДР звернулася до Білого дому з гучною заявою. У Кім Чен Ина не збираються закривати ядерну програму, якщо Вашингтон не надасть гарантії безпеки.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра закордонних справ КНДР Лі Ен Хо під час засідання ООН, пише Reuters.


Також Знай.ua писав про те, що у США схвалили проект військового бюджету, в рамках якого Україна отримає $250 млн. на озброєння.