Сьогодні в Стамбулі відбулося криваве ДТП. Чоловік їхав у своїй машині з подругою. По дорозі у них сталася суперечка і водій не зупиняючись почав бити попутницю. Люди на вулиці побачивши несправедливість, кинулися на допомогу, за що поплатилися здоров'ям .

Водій легкового автомобіля навмисно протаранив натовп в районі Бакиркьой. Його розлютило саме те, що люди з вулиці хотіли допомогти його подрузі.

Зазначається, що чоловік в автомобілі почав бити жінку, яка перебувала на пасажирському сидінні. Оточуючі помітили це і намагалися йому перешкодити.

Після цього водій навмисне протаранив натовп пішоходів і спробував сховатися. Очевидці намагались завадити втечі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В результаті наїзду отримали травми чотири людини. Всі доправлені в лікарню на повне обстеження. Необхідно зробити додаткові аналізи.

Спочатку чоловікові вдалося покинути місце злочину, однак згодом його затримали правоохоронці.

За що була покарана жінка, що супроводжувала насильника поки не встановлено. Чим можна заслужити таке відношення? Можливо, водій був під дією психотропних препаратів? Все це будуть з'ясовувати місцеві правоохоронні органи.

Люди, які хотіли захистити дівчину будуть ще довго лікувати отримані травми. Сподіваємося, турецький водій відповість за законом і перед людьми і перед своєю попутницею.

"Знай.ua" повідомив також: Самий страшний суд: справою Зайцевої займуться "вищі сили". Майже рік на розгляді в суді знаходиться справа Зайцевої-Дронова. Ці два водія були винними у смерті шести громадян. Нагадаємо, що Зайцева на своєму авто вилетіла на тротуар і на швидкості в'їхав у натовп.

"Знай.ua" писав раніше на своїх сторінках: Смяло як жерстяні банки: Київ в жаху від смертельного ДТП. В результаті аварії від отриманих травм один чоловік помер на місці пригоди, а ще одного госпіталізували. Померлим був водій Fiat Doblo, а постраждалим пасажир цього ж авто 1994 року народження, він був у важкому стані госпіталізовано до лікарні.