Колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль, отруєний екс-колегами в британському Солсбері, міг давати консультації українській Службі безпеки. У всякому разі, так стверджує Марк Урбан, в основу його книги лягли бесіди зі Скрипалем.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на сам твір "Справа Скрипаля. Життя і майже смерть російського шпигуна", що має вийти у світ у четвер, 4 жовтня.

Так, Урбан пише, що про свої контакти з українськими спецслужбами Скрипаль ніколи не згадував, але дані журналіста свідчать, що з представниками СБУ росіянин підтримував зв'язок і навіть зустрічався.

"Можливо, Скрипаль консультував СБУ про те, як саме може діяти російське ГРУ на сході України. Москва заперечує свою участь у конфлікті на сході України", - коротко говориться про це в матеріалі.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Книга Марка Урбана з'явиться 4 жовтня

Журналіст ВВС Марк Урбан написав книгу про отруєний у Солсбері екс-шпигуна Сергія Скрипаля. "Справа Скрипаля" (The Skripal Files) - історія, заснована на численних зустрічах і розмовах Урбана з Сергієм Скрипалем. Книга вийде 4 жовтня", - повідомляють ЗМІ.

Що відомо про минуле Анатолія Чепіги

Руслан Боширов (справжнє ім'я Анатолій Чепіга), отримав диплом з відзнакою в Далекосхідному вищому загальновійськовому командному училищі, після чого його направили в спецназівський загін. Товариші по службі не думали, що Чепіга відрізняється особливими здібностями до практичної роботи розвідника. Російському виданню вдалося поспілкуватися з його товаришами по службі, які побажали зберегти своє ім'я в секреті.

Нагадаємо, соцмережі радіють викриттю "Боширова".

Як повідомляв "Знай.uа", безглузді відмазки Захарової не залишили жодного шансу отруювачам Скрипалів.

Також "Знай.uа" писав, розкрито особистість отруйника Скрипаля Боширова.