Весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль тривалий час не сходить з перших шпальт іноземних ЗМІ. І суть не в тому, що головний дипломат країни вийшла заміж, увага досі прикута до специфічного танцю з російським президентом Володимиром Путіним.


Весілля Карін Кнайсль: наречена все пояснила


Нещодавно міністр закордонних справа Австрії заявила: вона зовсім "не обіймала" Путіна на своєму весіллі:

"Я не обіймала його. Ми танцювали. Так. А до цього я в своєму житті танцювала з ще декількома чоловіками", – прокоментувала Кнайсль.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще


Її відверто запитали: як могла дозволити собі такі речі в той час, коли "Путін є партнером сирійського диктатора Башара Асада і у них руки в крові", повідомляє Politeka.


До слова, фотографія президента Росії Володимира Путіна, який танцює на весіллі з главою МЗС Австрії Карін Кнайсль, що вийшла 18 серпня заміж за бізнесмена Вольфганга Майлінгера, є вельми символічною для Європейського Союзу.

"Одному мені здається, що наречена схоже на Депардьє? Ну то як кому подобається ... А взагалі символічно. Путін танцює Європу. Картинка просто забійна для внутрішньої хавки", - написав український політолог Олег Постернак.


Крім того, в Австрії в мережі сприйняли досить саркастично, пригадавши голові Кремля збитий над Донбасом Boeing, бомбардування Сирії, а також багато іншого.

"Обоє на підборах", "Кремлівський лісовик і віденська баба-яга", "Весь світ потішається над цим чмо, а йому по барабану", "Якщо додати саундтрек з кримінального чтива - сценка буде взагалі супер", "У неї гроші зберігаються? Знайомі напевно давно по секті сатани "," Австріяки виростили одного фюрера і запрошують на весілля іншого , - коментували користувачі численні меми у мережі.


Дивіться: Танок Путіна та Карін Кнайсль


Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін зробив скандальну заяву щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері.
Як повідомляв Знай.ua, в "ЛНР" презентували скандальний фільм про Поклонську.
Також Знай.ua писав, Верховна Рада назвала головні "рупори Кремля" в Україні.