Президент Росії Володимир Путін зробив скандальну заяву щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері.

Сталося це під час його виступу на міжнародному форумі "Російський енергетичний тиждень".

Путін вирішив "довести", що Кремль жодного відношення до отруєння Скипаля не має, а підозрювані і зовсім не є співробітниками ГРУ.

Російський президент, оцінюючи роботу спецслужб, вирішив підкреслити, що шпигунство – це одна з найдавніших професій, подібно до проституції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Метушня між спецслужбами не зараз почалася, шпигунство, як і проституція, — одна з найважливіших професій у світі" Володимир Путін

Соцмережі вибухнули від такої обмовки президента РФ. В коментарях почалося обговорення стосовно того, що ж мав на увазі Путін. Деякі користувачі відзначили, що журналісти самі могли неправильно почути або спаплюжити цитату.

Нагадаємо, глава Кремля Володимир Путін досить емоційно і нецензурно висловився про отруєння колишнього російського розвідника, який перейшов на бік Західних спецслужб Сергія Скрипаля. Так, він зазначив, що історію з отруєнням екс-розвідника Скрипаля надмірно роздувають ЗМІ, які бачать в ньому справжнього правозахисника і месію.

Більш того Путін не стримався і почав у досить емоційному стилі ображати дії Скрипаля, зокрема його "зраду". Так, він зазначив, що Скрипаль став справжнім зрадником для всіх росіян, адже продав свою Батьківщину іноземним спецслужбам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нова книга військового кореспондента Бі-бі-сі Марка Урбана розповідає раніше невідомі деталі про життя колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля до та після отруєння у Солсбері в березні 2018 року.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Сергій Скрипаль, який разом зі своєю дочкою був отруєний у Солсбері, продавав досьє про кримінальні схеми президента Росії, його оточення, лідерів "тамбовско-малышевской" ОЗГ і голови Радбезу Миколи Патрушева.