Мережу підірвало відео героїчного порятунку бідолашного собаки від смертельних обіймів змії. Тварина вже не вірила у порятунок і повзуча гадина практично видавила з собаки життя. Однак дану ситуацію побачили підлітки, які гуляли поруч.

Відеозапис інциденту виклали на YouTube-каналі World News.

Діти озброїлися палицями і звільнили зневіреного пса. На відео видно, як рептилія обвила задні ноги тварини, а та безуспішно намагається скинути її.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коли рятувальники зрозуміли, що палиці в сутичці зі змією марні, вони вирішили боротися з нею голими руками. В результаті змія відступила, а переляканий пес утік. Однак, за інформацією ЗМІ, невідомо де і коли це сталося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дивовижний випадок стався звичайного осіннього ранку. Нічого не віщувало біди. Завдяки своєму вихованцеві дитина залишився живою. Пожежа в будинку сталася в кінці вересня, в одноповерховій дачній будівлі. Там знаходився 12-річний хлопчик, який був на лікарняному. Його мама в цей час працювала. Коли почалося загоряння, дитина спала. На допомогу школяру прийшла кішка. Вона розбудила його своїм нявканням і втекла сама.

Після цього хлопчик вистрибнув з вікна. Дитина дивом залишилася живою, постраждалого госпіталізували. Він отримав опіки ніг, а також травми й отруєння чадним газом. Згодом йому належало важке лікування, а після - реабілітація.

Варто нагадати, що в британському місті Сент-Атан, графство Гламорган, хом'ячок оселився в машині у жінки і завдав їй шкоди на кілька тисяч доларів. Про це повідомляє видання Metro.

Повідомляється, 43-річна британка Аманда Джонсон купила хом'яка для своїх дітей. По дорозі зухвалий звір утік і сховався десь в глибині машини. Аманда поставила вісім пасток, але хом'як так і не попався. Протягом наступного тижня злісний пухнастик перегриз ремені безпеки і дроти, а також знищив одну з подушок безпеки. В автомайстерні сказали, що Аманді потрібно повністю змінювати ремені безпеки та сидіння автомобіля.

Нагадаємо, Ретривер виніс з лісу унікальну істота.

Як повідомляв Знай.uа дика кішка атакувала домашню собаку на очах у очманілих господарів.

Знай.uа писав, не такі вже й розумні: вчені розповіли нову правду про собак.