Через нестабільну економічну ситуацію в країні. Українці масово виїжджають за кордон на роботу. Оскільки ввели безвізовий режим, конкуренція на ринку праці України зменшується з кожним днем. В Польщі почалося "полювання" на українців, планують масову депортацію.

Польські прикордонники влаштували жорсткі перевірки українським заробітчанам при виїзді з країни. Вони змушують всіх покинути автобуси і довести своє легальне перебування в Польщі, переглядають терміни перебування, умови за якими працювали, дозвіл на роботу. Якщо таких документів у вас не буде, то чекайте відразу депортації на 6 місяців і штраф.

Ситуація дійсно складна, потрібно зберігати всі документи, які вам надають при оформленні, працювати тільки на легальній основі, якщо їдете за візою працювати саме у того роботодавця, від якого у вас запрошення. Якщо їдете до іншого роботодавця, уважно поставитися до переробки вашого запрошення на інший офіційний документ.

Тим, хто їде за польськими візами "куди подалі", враховувати цю ситуацію на кордоні. Така ситуація буде відбуватися ще досить довгий період. Українці стали шукати нові країни для заробітків і емігрувати в них цілими сім'ями. Така ситуація загрожує Україні позбавлення кращих фахівців і працездатних громадян. Багато хто просто не можуть знайти застосування своїм навичкам, тому намагаються знайти роботу за кордоном.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Знай.ua" писав раніше: У мільйонів українців відберуть пенсії: названа причина. Близько двох мільйонів українців виїхали на заробітки до Польщі, але лише половина з них оформлені на роботі офіційно Про це розповів міністр соцполітики Андрій Рева.

"Знай.ua" повідомляв по темі: Масовий збій у Приват 24: що відбувається, гроші під загрозою? Зараз вже відомо, що незрозумілі перебої в роботі онлайн-сервісів "Приватбанку" користувачі почали масово жалітись близько 18 годин. У свою чергу, в компанії відзначили, що проблеми з сервісами виникли через масштабної аварії на лініях зв'язку провайдерів "Укртелеком" і DataGroup.