На урочистій церемонії принцеси Євгенії і Джека Бруксбенка зіграє улюблений гімн принцеси Діани

Зазначимо, що з-за цього весілля у Великобританії розгорівся невеликий скандал.


Ідею відтворення ліричного гімну запропонувала мати Євгенії, яка довгі роки дружила з принцесою. Про це повідомляє британське видання Express. Історія їхньої дружби пов'язана з невдалими шлюбами з братами Чарльзом і Ендрю.


В день одруження буде грати гімн I Vow To Thee My Country. Як колись поділилася принцеса Ді, ця мелодія припала їй ще зі шкільної лави. Відомо, що багатьом відома мелодія грала на весілля Діани і Чарльза в 1981 році, а потім і на її похороні.
Також відомо, що одруження відбудеться 12 жовтня у Віндзорському замку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що принц Вільям жорстко познущався над дружиною. Зразкове королівське подружжя принца Вільяма і Кейт Мідлтон вже стало для більшості британців справжнім зразком. Однак мало хто знає про те, що королівська сім'я ще й любить пожартувати один з одного, що підтвердив сам онук Єлизавети II.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Великобританія на вухах: товариш по службі принца Гаррі довгі роки ґвалтував підлітка. Десантник в минулому, солдат, який побував в Іраку і Афганістані, часто розповідав, що в числі його товаришів по службі був сам принц Гаррі, який проходив на той момент службу в армії Британії. Регулярні знущання над дівчинкою почалися з 12-ти років. Тоді він почав виявляти свої сексуальні схильності. Підліток тільки згодом зізналася, що вітчим знущався над нею і використовував її слабкість.


"Знай.uа" писав, чому Меган Маркл постійно доводиться ховатися.